Tour de France

Menu Gourmand – Juli 2019

EUR 32.50 / EUR 24.50
  • Voorgerechten – Starters

  • Warme Geitenkaas salade met cherry tomaten, walnoten en lichte honing dressing
  • Warm goat cheese salad with cherry tomatoes, walnuts and light honey dressing (veg)
  • Groene asperges met gegrilde garnalen en gekarameliseerde sinaasappel
  • Green Asparagus with grilled prawns & caramelized orange
  • Ballotine van Gildehoen met champignons, spinazie en erwten
  • Gildehoen ballotine with mushrooms, spinach and peas
  • Hoofdgerechten – Main Dishes

  • Longhaas van het rund met seizoen groenten en miso pepersaus
  • Onglet de boeuf with seasonal vegetables & miso pepper sauce
  • Traditionele Bouillabaisse van vangst van de dag met rouille, croutons en Gruyère
  • Bouillabaisse of catch of the day with rouille, croutons and Gruyère
  • Risotto van paddenstoelen met rucola, rode en gele bieten
  • Mushroom risotto with rucola red & yellow beetroot
  • Nagerechten – Dessert

  • Traditionele Ile flottante
  • Tradional Ile flottante
  • Plateau Fromage
  • Selection of farmhouse cheese
  • Dessert du jour
  • Chef’s dessert