Ons verhaal.

In de mooie zomer van 2018 zijn we begonnen aan een geweldige reis in Den Haag, de stad waar we wonen en waar we echt van houden. Gezien onze diverse achtergrond was het vooral een verkenning van ideeën, trends, maar nog belangrijker, het ontdekken van onze universele passie.

Het resultaat van deze ontdekking is Bistro La Cigogne, een plek waar we het leven vieren. La Cigogne is Frans voor een ooievaar, het symbool van Den Haag. Gelegen aan de Piet Heinstraat 97, in het hart van het Zeeheldenkwartier, levert onze bistro een nieuw concept.

Wanneer passie het spel regeert, komen ideeën in actie.

Ons Team

Het eten van onze chef is overwegend Frans geïnspireerd, met een moderne internationale twist, met seizoensgebonden ingrediënten om tot een ​​menu te komen dat herinneringen oproept en een verhaal op elk bord brengt. Onze chef, Joao Proenca, geboren in Brazilië maar werkzaam geweest in verschillende landen over de hele wereld, behaalde een diploma aan het Alain Ducasse Education Institut in Parijs-Frankrijk en heeft ook gekookt in het gelijknamige restaurant in Parijs. Voor het laatst diende hij als chef bij Bistro Robert in Scheveningen. Dankzij zijn internationale ervaring en interesses kon hij zijn kennis van het culinaire, de achterliggende cultuur en diversiteit steeds verder uitbreiden. Omdat we veel belang hechten aan ons milieu, streven we er voortdurend naar om lokaal in te kopen, afval te verminderen en onze impact op onze natuur en omgeving te minimaliseren, terwijl we tegelijkertijd de kwaliteit van ons menu hoog houden.

Onze restaurantmanager, Anthony Oms, heeft een grote liefde voor eten en passie voor mensen. Hij brengt onze gasten een onvergetelijke ervaring aan hun tafel. Zijn scherpe oog voor detail, opgedaan in verschillende functies in Frankrijk en Den Haag, zorgt ervoor dat de eetzaal op zijn best eruit ziet voor, tijdens en na de service. Op de achtergrond wordt het team aangevuld door onze algemeen manager, met onovertroffen organisatie en financiële vaardigheden opgedaan in de banksector, die toezicht houdt op de gezondheid van het restaurant, van financiën tot promotie.

Je leeft maar een keer, maar als je het goed doet is een keer genoeg.

Onze Service

Het draait allemaal om het delen van liefde voor elkaar, genieten van lekker eten, drinken, muziek en nog veel meer. La Cigogne is een eigentijdse culinaire- en wijnbestemming waar lokale en internationale gasten elkaar ontmoeten. We hopen u oprechte en aantrekkelijke gerechten aan te bieden, geïnspireerd door traditionele recepten of opnieuw uitgevonden klassiekers. Voor ons levert een bistro dezelfde kwaliteitsnormen als een gastronomisch restaurant in een vreugdevolle en intieme sfeer. U kunt kiezen uit het à-la-cartemenu voor maximaal 8 gasten. Wanneer u ons bezoekt met een grotere groep, creëren we graag een op maat gemaakt menu voor u.

Als je perfectie nastreeft, zul je een groot deel van de tijd een hoge graad van uitmuntendheid bereiken.

Bistro Gallerij

Onze chef spant zich uitermate in U de mooiste culinaire lekkernijen te presenteren. Ons frequent wisselend menu bevat alleen de beste lokale ingrediënten. Zie bijgaand ons huidige menu vol culinaire hoogtepunten.

Neem s.v.p. contact met ons op bij boekingen voor meer dan 8 bezoekers.